Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Garáž na predaj ul. Gen. Klapku

Ulica: Generála Klapku
Obec: Komárno
Okres: Komárno
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Garáže a parkovacie miesta
12 000 €
Exkluzívna ponuka

Popis nehnuteľnosti

Ak chcete garáž v ktorej je elektrina, montážna jama a je na vlastnom pozemku, tak teraz pokojne prejdite na iný inzerát, lebo garáž, ktorú ste našli, tak nič z toho nemá. A na čo aj ?   Doba, kedy sa opravy robili v garáži je už dávno preč, preto jamu by ste využili možno na uskladnenie  zeleniny ? A ak by ste predsa chceli elektrinu, tak jeden solárny panel na streche garáže Vám jej vyrobí toľko, že jej budete mať aj na predaj.  Podstatné by malo byť to, že Váš štvorkolesový "Tátoš" bude schovaný pred priamym slnkom a dažďom a navyše za smiešnu cenu prenájmu pozemku. 

Tak a keďže ste tento inzerát prečítali až sem, a neprešli na iný, tak je zrejmé, že Vás ponuka zaujala a  teraz už je len na Vás, ako ju využijte. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
18 m2
Zastavaná plocha:
18 m2
Stav:
pôvodný stav
Celková plocha:
18 m2

Maklér

Robo Korim RSc.

Robo Korim RSc.

Licencovaný majiteľ realitnej kancelárie

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Magyar
  • rusr
  • lrm
  • sora

Počas siedmich rokov, ktoré sprostredkúvam predaj a prenájom nehnuteľností, som popri zabezpečovaniu potrieb zákazníkov, dosiahol odborné maximum, ktoré je na Slovensku možné dosiahnuť.  Nadobudol som  vlastnú sprostredkovateľskú licenciu a kariérny titul RSc., aby som svoju službu mohol vykonávať ešte kvalitnejšie.

Záleží mi najmä na spokojnosti mojich klientov. Považujem sa za poradcu a sprievodcu procesom predaja a kúpy s dôrazom na bezpečnosť. Som členom Realitnej únie a pre spoluprácu volím len najlepších expertov vo svojej profesii.

Presvedčte sa sami, čo môžem pre Vás urobiť, nakoľko sa hovorí, že:  "Slová sú slová a skutky sú PRAVDA."

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti