Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

UNIKÁTNY rodinný dom za VÝNIMOČNÚ CENU

Ulica: Chotín
Obec: Chotín
Okres: Komárno
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
129 000 €

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte rodinný dom blízko Komárna ? Chceli by ste za svoje peniaze dostať viac?

Teraz máte jedinečnú príležitosť za výnimočnú cenu získať murovaný rodinný dom s úžitkovou plochou 270 m2, ktorý pozostáva z dvoch nadzemných (2x120 m2) a jedného podzemného podlažia (1x30 m2), a je postavený na pozemku s veľkosťou 800 m2. 

Je situovaný v tichej ulici, obklopený krásnymi ihličnanmi, ktoré vyvolávajú príjemný pocit horského prostredia. Zvýšené prízemie tvorí priestranná obývačka plynulo prepojená s jedálňou. Z jedálne je vstup na terasu. Pri kuchyni je komora, oproti komore WC a za ním chodba k hlavným dverám do domu a suterénu. 

Poschodie tvorí horná obývačka s prednou terasou. Okrem obývačky sú tu tri samostatné  izby a veľká kúpeľňa s WC. Dve krajné izby majú balkóny s výhľadom na  záhradu. 

Súčasťou domu je vykurovaná garáž s jedným parkovacím miestom.  Ďalšie parkovacie miesta sú na príjazdovej ceste k domu. Kúrenie zabezpečuje ročný plynový kotol s kompletne vymeneným dymovodom.  V spodnej obývačke je zároveň otvorený kozub. Teplú vodu produkuje elektrický bojler. 

Okná sú plastové a drevené, podlahy sú keramické a laminátové.   El. vedenie je 220/380 V.  Voda je zvlastnej studne s možnosťou pripojenia na verejný vodovod.  Odkanalizovaný je do objemnej žumpy. 

Zhrnutie: 

Konštrukcia: Pálená tehla, kváder

Podlažia: 1 PP, 2 NP

Izby: 5 

Strecha: Sedlová,  Škridla

Okná a dvere: Plast, Drevo

Plocha: 270 m2

Pozemok 800 m2

Elektrina: 230/400 W

Kúrenie: ÚK, plyn. kotol

Voda: Vlastná, el. ohrev

Garáž: jedno miesto, vykurovaná 

Pivnica: pod 1/4 domu, dve miestnosti 

Výhody: Tiché prostredie, priestrannosť, samostatné izby. 

Toto všetko môže byť Vaše. A je len na Vás, či si v tomto dome vytvoríte domov pre svoju rodinu, alebo ho prenecháte niekomu, kto naplno využije jeho potenciál. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
320 m2
Úžitková plocha:
279 m2
Plocha pozemku:
800 m2
Zastavaná plocha:
150 m2
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
5
Balkón:
áno - 2
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
studňa
Krb:
áno
Garáž:
áno - 1
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
žumpa
Plyn:
áno
Materiál:
tehla
Terasa:
áno - 2
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno

Maklér

Robo Korim RSc.

Robo Korim RSc.

Licencovaný majiteľ realitnej kancelárie

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Magyar
  • rusr
  • lrm
  • sora

Počas siedmich rokov, ktoré sprostredkúvam predaj a prenájom nehnuteľností, som popri zabezpečovaniu potrieb zákazníkov, dosiahol odborné maximum, ktoré je na Slovensku možné dosiahnuť.  Nadobudol som  vlastnú sprostredkovateľskú licenciu a kariérny titul RSc., aby som svoju službu mohol vykonávať ešte kvalitnejšie.

Záleží mi najmä na spokojnosti mojich klientov. Považujem sa za poradcu a sprievodcu procesom predaja a kúpy s dôrazom na bezpečnosť. Som členom Realitnej únie a pre spoluprácu volím len najlepších expertov vo svojej profesii.

Presvedčte sa sami, čo môžem pre Vás urobiť, nakoľko sa hovorí, že:  "Slová sú slová a skutky sú PRAVDA."

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti