Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

3 izbový (76m2) byt s loggiou na výbornom mieste, Komárno

Ulica: Biskupa Királya
Obec: Komárno
Okres: Komárno
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
109 900 €

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte veľký 3 izbový byt ? Viete si predstaviť bývať na začiatku ulice bisk. Királya ? Byt, ktorý ste práve našli, sa nachádza na vyššom poschodí, nie však celkom na samom vrchu.  Je slnečný, tichý a útulný.  Napravo od vchodových dverí je veľká "ROLLDORka",  ktorá pojme viac vecí ako by sa na prvý pohľad zdalo. Navyše pred odchodom z domu si v zrkadlových dverách  môžetet upraviť zovňajšok. Od toho, aby ste vhupli do svojho obľúbeného kresla, alebo sa pohodlne uložili na gauč, Vás delí len pár krokov. Hneď pri skrini sú totiž dvere do obývačky. Ešte pred tým ako však stisnete gombík na TV ovládači, môžete si spustiť  klimatizáciu.  Vychladiť vzduch si rovnako môžete aj pred spaním v spálni, kde je druhá klimatizačná jednotka. Hlad môžete zahnať vo zväčšenej kuchyni a po otvorení veľkých francúzkych terasových dverí a vyjdení na loggiu si môžete v pokoji vychutnať napríklad kávu, alebo pohár vína. V prípade ak máte deti, ich "kráľovstvo" začína za dverami priestrannej izby, ktorá je vedľa spálne. 

Byt bol čiastočne zrekonštruovaný vrátane elektrického vedenia v kúpeľni, WC a kuchyni. Taktiež aj okná a balkónové dvere boli vymené za plastové a obnovená podlaha a kachličky.  Správu vykonáva SBD a reálne mesačné náklady sú vo výške 150 eur na 4 osoby. Elektrina 60  eur a plyn 5 eur.  K bytu prislucha klasická latková pivnica. Ďalšia miestnosť v pivnici je spoločná, ktorá je bicykláreň.  Zariadenie,  je k bytu GRÁTIS. 

Bytový dom je postavený tak, že je odtiaľ naozaj blízko všade, kam  sa  nevyhnutne potrebujete dostať.  Ak sa spýtate susedov, tak Vám to len potvrdia. Prídite sa pozrieť a presvedčiť, aký príjemný pocit tento byt vo Vás vyvolá. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
76 m2
Zastavaná plocha:
76 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
76 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Robo Korim RSc.

Robo Korim RSc.

Licencovaný majiteľ realitnej kancelárie

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Magyar
  • rusr
  • lrm
  • sora

Počas siedmich rokov, ktoré sprostredkúvam predaj a prenájom nehnuteľností, som popri zabezpečovaniu potrieb zákazníkov, dosiahol odborné maximum, ktoré je na Slovensku možné dosiahnuť.  Nadobudol som  vlastnú sprostredkovateľskú licenciu a kariérny titul RSc., aby som svoju službu mohol vykonávať ešte kvalitnejšie.

Záleží mi najmä na spokojnosti mojich klientov. Považujem sa za poradcu a sprievodcu procesom predaja a kúpy s dôrazom na bezpečnosť. Som členom Realitnej únie a pre spoluprácu volím len najlepších expertov vo svojej profesii.

Presvedčte sa sami, čo môžem pre Vás urobiť, nakoľko sa hovorí, že:  "Slová sú slová a skutky sú PRAVDA."

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti