Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

5 izbový poschodový dom za rozumnú cenu, Kolárovo

Ulica: Kolárovo
Obec: Kolárovo
Okres: Komárno
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
85 000 €

Popis nehnuteľnosti

Predstavte si bývanie v priestrannom 5-izbovom dvojpodlažnom rodinnom dome s garážou. Tento dom, postavený z pálenej tehly a kvádra, sa nachádza na slnečnom pozemku s výmerou 450 m². Ponúka nepriechodné, priestranné izby a je celý podpivničený. Je napojený na všetky inžinierske siete: elektrinu, vodovod, plyn. Odpad je vyvedený do žumpy, pričom na ulici je kanalizácia, preto dom môžete ľahko pripojiť. 

Prízemie tvorí vstupná chodba kde na ľavej strane je obývačka, za ňou je kúpeľňa s WC, v ktorej je vaňa a murovaný sprchovací kút. V rámci kúpeľne je ešte jedna samostatná miestnosť, v ktorej je pračka. Oproti kúpeľne je  kuchyňa s komorou. Vedľa sú dvere do garáže s jedným parkovacím miestom.  Na prízemí je tiež vchod do pivnice a schody na poschodie. 

Na poschodí nájdete 4 samostatné miestnosti a to spálňu, dve detské izby, pričom jedna z nich má balkón, hornú obývaciu miestnosť a WC. 

Dom je vybavený plastovými oknami, ústredným plynovým kúrením (radiátory), a kotlom na tuhé palivo. Garáž, kotolňa a pivnica poskytujú dostatok úložného priestoru. Podlahy sú pokryté PVC, dlažbou a v obývačke plávajúcou podlahou. Rekonštrukciou prešla aj kúpeľňa a okná boli vymenené za plastové. Do dvora vedú popri dome dve brány. 

Tento dom poskytuje kvalitné bývanie za rozumnú cenu pre rodinu s deťmi, preto zavolajte a dohodnite si obhliadku. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
450 m2
Úžitková plocha:
200 m2
Zastavaná plocha:
100 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
5
Celková plocha:
450 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Robo Korim RSc.

Robo Korim RSc.

Licencovaný majiteľ realitnej kancelárie

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Magyar
  • rusr
  • lrm
  • sora

Počas siedmich rokov, ktoré sprostredkúvam predaj a prenájom nehnuteľností, som popri zabezpečovaniu potrieb zákazníkov, dosiahol odborné maximum, ktoré je na Slovensku možné dosiahnuť.  Nadobudol som  vlastnú sprostredkovateľskú licenciu a kariérny titul RSc., aby som svoju službu mohol vykonávať ešte kvalitnejšie.

Záleží mi najmä na spokojnosti mojich klientov. Považujem sa za poradcu a sprievodcu procesom predaja a kúpy s dôrazom na bezpečnosť. Som členom Realitnej únie a pre spoluprácu volím len najlepších expertov vo svojej profesii.

Presvedčte sa sami, čo môžem pre Vás urobiť, nakoľko sa hovorí, že:  "Slová sú slová a skutky sú PRAVDA."

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti