Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rodinný dom s dvomi bytovými jednotkami, Nové Zámky

Ulica: Nové Zámky
Obec: Nové Zámky
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
260 000 €

Popis nehnuteľnosti

Rodinný dom, ktorý sme zaradili pre Vás do našej ponuky, nie je len tak pre hocikoho. Avšak ak práve Vy hľadáte rodinný dom s dvomi samostatnými plnohodnotnými bytovými jednotkami, ktorým patria loggie, garáže, smnohé pivničné miestnosti,  tak ste práve našli "DIAMANT" vo svete nehnuteľností. 

Okrem toho, že tento dom ponúka možnosť vytvorenia ešte aj ďalšej, tretej bytovej jednotky (podkrovie, mezonet), sám je postavený  na ploche 148 m2 vo výbornej lokalite mesta na pozemku s veľkosťou 637 m2. Má tri  nadzemné podlažia, pretože základy domu sú len asi 40 cm pod úrovňou zeme. Vstup do domu je cez hlavné dvere, ktoré vedú do schodišťa nachádzajúceho sa mimo obytnej zóny so samostatným vstupom do suterénu aj na každé poschodie. Ďalšie možnosti vstupu sú dvere cez garáže a dvere na dvor. 

V súteréne sa nachádza dvojgaráž, dve veľké samostatné miestnosti, dve menšie komory, kúpeľňa s WC a kuchyňa. Na prvom poschodí sa nachádza prvá samostatná bytová jednotka s úžitkovou plochou 104 m2 mimo loggie a balkóna, ktoré dopĺňjú celkovú plochu na 114 m2. Dvere vedú do vstupnej haly, z ktorej sa následne dostaneme do každej ďalšej miestnosti a to tak, že hneď naľavo od dvweí je obývačka s loggiou pozdĺž celej izby, vedľa je spálňa. Oproti vchodovým dverám je kúpeľňa a WC, vpravo kuchyňa s komorou a napravo ďalšia izba. Vstupná hala má priestranný balkón na záhradu.  Prvé poschodie bolo čiastočne zrekonštruované. v kúpeľni nahradil vaňu sprchovací kút. Rovnaká dispozícia je aj na vrchnom poschodí, tam je však v kúpelni ešte vaňa. Na celom dome sú plastové okná a dvere na loggie. Sú niatihuté všetky inžinierske siete a kúrenie je ústredné napojené na plynový kotol. Teplá voda je z  elektrického bojlera. V dome je rovnako elektrická prípojka na 400 V. 

Výhodou rodinného domu je jeho konštrukcia, ktorá umožňuje vytvorenie ďalšieho poschodia a vytvorenia mezonetového alebo klasického podkrovného bytu s úžasným výhľadom. Rodinný dom tak naberá celkom iné rozmery a je vhodný aj ako investícia, ktorá sa niekoľkonásobne vráti. Zavolajte a dohodnite si obhliadku, aby ste sami mohli zhodnotiť možnosti, ktoré Vám tento dom ponúka.  

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
637 m2
Stav:
čiastočne prerobený

Maklér

Robo Korim RSc.

Robo Korim RSc.

Licencovaný majiteľ realitnej kancelárie

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Magyar
  • rusr
  • lrm
  • sora

Počas siedmich rokov, ktoré sprostredkúvam predaj a prenájom nehnuteľností, som popri zabezpečovaniu potrieb zákazníkov, dosiahol odborné maximum, ktoré je na Slovensku možné dosiahnuť.  Nadobudol som  vlastnú sprostredkovateľskú licenciu a kariérny titul RSc., aby som svoju službu mohol vykonávať ešte kvalitnejšie.

Záleží mi najmä na spokojnosti mojich klientov. Považujem sa za poradcu a sprievodcu procesom predaja a kúpy s dôrazom na bezpečnosť. Som členom Realitnej únie a pre spoluprácu volím len najlepších expertov vo svojej profesii.

Presvedčte sa sami, čo môžem pre Vás urobiť, nakoľko sa hovorí, že:  "Slová sú slová a skutky sú PRAVDA."

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti